Известување

Go down

Известување

Post by Owner on Mon Dec 14, 2015 10:26 pm

Овде ќе бидете известени за ИП адреса од сервер и доколку се прави УПДЕЈТ на серверот и до кога ќе трае УПДЕЈТОТ!


ИП Адреса:Добивате на 20 декември.


ОПЕН НА СЕРВЕР:Ќе бидете известени после добивањето на ИП од нашиот сервер (после 20декември поточно).

Owner
Admin

Posts : 7
Join date : 2015-12-13

View user profile http://mw-gaming.iftopic.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum