Прочитај внимателно пред да играш на серверот!

Go down

Прочитај внимателно пред да играш на серверот!

Post by Owner on Mon Dec 14, 2015 10:41 pm

Овај форум нема да биде како другите форуми истотака и ќе нема тема за RolePlay(RPG) за РП да ставете на форум не е ни толку важно,ние админите бараме повеќе РП ингејм отколку на форум и истотака на овај сервер нема лесно од лидер на ГМ да земеш или пак од лидер да ти сменат лидер.Админите не смеат да ти менат лидер секој ден,тие смеат после 2 недели да видат РП и активност и се друго па да видат дали ќе те бидне за УП од лидер на ГМ или од ГМ 1 на ГМ 2 или пак од ГМ 2 на ГМ 3,па после ГМ 3 да видат дали ќе те бидне за УП на АДМИН.Доколку спамате на форум ќе биднете банирани од форумот една до две недели повеќе не.
MW Admin/Gm™ ви посакува убава и пријатна игра!

Owner
Admin

Posts : 7
Join date : 2015-12-13

View user profile http://mw-gaming.iftopic.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum