Пријава на играч додека некој крши правило!

Go down

Пријава на играч додека некој крши правило!

Post by Owner on Mon Dec 14, 2015 10:49 pm

Ваше име и презиме на серверот(Латиница):
Име на играчот кој крши правило(Латиница):
Доказ(слика/видео):
Причина:ДОКОЛКУ ПОРАКАТА НЕ БИДЕ ЦИТИРАНА ЌЕ БИДЕ ИЗБРИШАНА!

Owner
Admin

Posts : 7
Join date : 2015-12-13

View user profile http://mw-gaming.iftopic.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum