Пријава за лидер APP CLOSE!

Go down

Пријава за лидер APP CLOSE!

Post by Owner on Mon Dec 14, 2015 9:53 pm

Име и Презиме на серверот:
Име и презиме (РЛ):
Години (РЛ):
Колку ќе бидете активни на серверот:
Мора да имате изиграено барем 10 часа на серверот (/stats i F8):
Каде сакате да сте лидер:
ФБ Профил Линк:


ПОРАКАТА МОРА ДА БИДЕ ЦИТИРАНА

Owner
Admin

Posts : 7
Join date : 2015-12-13

View user profile http://mw-gaming.iftopic.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum