Како да станете еден од админ/гм тимот!

Go down

Како да станете еден од админ/гм тимот!

Post by Owner on Thu Dec 17, 2015 12:51 am

Доколку сакате да станете лидер на нашиот сервер треба да направите вака:

-Ви треба рп IG и тоа многу ..
-На лидер тест ќе бидете тестани 35-45 минути само /me i /do ..
-Ви треба активност најмалку 1 час на серверот,а најмногу 2-3 часа ..
-Да не правите многу грешки како лидер бидејки може да одите DOWN !
-Треба да имате изиграено над 20 часа на серверот!
-Тоа се сите !


Доколку сакате да станете ГМ на нашиот сервер треба да направите вака:

-Ви треба рп IG и тоа многу ..
-На ГМ тест ќе бидете тестани 50 минути до еден час /me i /do и финти ..

-Ви треба активност 1-2 часа и да помагате на почетници !
-Треба да имате изиграено над 35 часа на серверот !
-Тоа се сите !

Owner
Admin

Posts : 7
Join date : 2015-12-13

View user profile http://mw-gaming.iftopic.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum